Hjørnebord med sort ramme og egetræs look bordplade 45x45x45 cm – 2101405

349 kr.

Opdag dette elegante hjørnebord med sort ramme og egetræseffekt, der sparer plads og tilføjer stil til dit hjem. Perfekt til hverdagens behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500040672322 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af stil og funktionalitet med vores elegante Hjørnebord, der er ideelt designet til at komplementere ethvert rum i dit hjem. Med sine dimensioner på 45x45x45 cm passer dette bord perfekt ind i selv de mindste hjørner, hvor det kan fungere som en stilfuld opbevaringsløsning eller et dekorativt element. Bordet, der er udført med en sort ramme, giver et moderne og industrielt udtryk, mens den smukke bordplade med egetræslook tilføjer en varm og indbydende atmosfære.

Hjørnebordet er mere end blot et praktisk møbel; det er en statementskaber, der vil tiltrække opmærksomhed i dit hjem. Det afspejler tidens trends med sin rene, minimalistiske æstetik, der samtidig ikke går på kompromis med holdbarhed og funktionalitet. Renoveret med stålrammen sikrer vi, at bordet står solidt og stabilt, hvilket gør det til et ideelt valg til både stuer, soveværelser og kontorer. Den lette vægt på 3,4 kg gør det også nemt at flytte rundt, så du kan ændre indretningen i takt med dine behov og ønsker.

Bordpladen er lavet af spånplade med melaminfolie, hvilket gør den slidstærk og nem at rengøre. Uanset om du bruger det som et natbord til din bog og en kop te, eller som et sidebord til dine yndlingsbilleder og dekorative genstande, vil det accessorere dit rum med stil. Den attraktive egetræseffekt tilføjer en naturlig skønhed, der komplimenterer enhver farvepalet og indretning, fra det skandinaviske look til mere rustikke og traditionelle stilarter.

Ekstra funktioner som muligheden for at benytte bordet som et lille cafébord til din morgenkaffe eller som en praktisk overflade til at lægge nøgler, handsker og andre småting, gør det til en uundgåelig del af dit daglige liv. Det er designet til at være både stilfuldt og praktisk og inviterer til at blive brugt og værdsat.

Uanset hvor du placerer dit nye Hjørnebord, vil det hurtigt blive en favorit i hjemmet. Det er ikke kun funktionelt, men også en kilde til inspiration og et sted for minder. Udforsk din kreativitet ved at indrette det med forskellige elementer – måske en lille plante, et lys eller et unikt kunstværk – og se, hvordan bordet forvandler sig, lige som dit hjem gør. Dette hjørnebord er mere end blot et møbel; det er en del af din livsstil, der vil følge med dig i mange år fremover. Gør det til dit eget og lad det blive et udtryk for din personlighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjørnebord med sort ramme og egetræs look bordplade 45x45x45 cm – 2101405”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.