Tilbud!
,

Bordplade 100x60x(2-6) cm behandlet massivt egetræ lysebrun

Original price was: 1.151 kr..Current price is: 764 kr..

Forvandl dit hjem med vores elegante bordplade i massivt egetræ, der kombinerer kvalitet og skønhed – perfekt til ethvert rum og enhver stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800858959728 Kategorier: ,

Bordplade 100x60x(2-6) cm behandlet massivt egetræ lysebrun er mere end blot en overflade; det er essensen af skandinavisk design og håndværk. Forestil dig at samle din familie omkring et bord, der ikke blot er funktionelt, men også en kilde til hygge og samhørighed. Denne bordplade emmer af varme og karakter, skabt fra naturens egne materialer.

Bordpladen, der måler 100 cm i længden og 60 cm i bredden, er ideel til både små og mellemstore rum. Den fleksible højdejustering fra 2 til 6 cm giver dig mulighed for at tilpasse bordet til netop dit behov, uanset om det skal anvendes som et spisebord, kontorbord eller i en café. Den robuste konstruktion af massivt egetræ sikrer en lang levetid, så du kan nyde øjeblikke sammen med venner og familie i mange år fremover.

Egetræ er kendt for sin styrke og naturlige skønhed, og hver plade har sin egen unikke åring og spil af farver. Den lysebrune behandling fremhæver træets naturlige kvist og struktur, der giver en autentisk og varm atmosfære. Denne behandling beskytter ikke blot træet, men forstærker også dets naturlige udseende, så bordpladen fremstår som en ægte designer genstand.

Som du placerer kaffen, bøgerne eller brætspillene på bordet, føler du forbindelsen til naturen. Egetræets holdbarhed gør det til det perfekte valg for enhver situation, hvor du ønsker et stilrent, men samtidig robust møbel. Bordpladen er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det til et ideelt valg for både hjemmet og kommercielle miljøer såsom restauranter eller caféer.

Giv dit bord nyt liv med denne bordplade, der ikke blot er en overflade, men også en del af din livsstil. Forestil dig et smukt opdækket bord til middage med familien, hvor der bliver delt både mad og minder. Tænk på de uforglemmelige stunder, der leges ved dette bord, hvor samtaler flyder og latter kærkomment deltager i stunderne.

Bordpladen i massivt egetræ er ikke bare funktionel – den er en del af hjemmets sjæl. Brug den som en lærred for din kreativitet, hvor du kan tilføje personlige detaljer som lysestager, blomster eller dekorationer, der reflekterer din stil og personlighed. Med denne bordplade vil dit hjem føle sig varmt, indbydende og inspirerende; klar til at imødekomme både hverdagens behov og festlige lejligheder.

Tag skridtet mod at opgradere dit rum med denne smukke bordplade – et valg du ikke vil fortryde. Læg grunden til utallige glade stunder og gør dit hjem til et sted, hvor minder skabes og oplevelser deles.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordplade 100x60x(2-6) cm behandlet massivt egetræ lysebrun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.