Tilbud!
,

Bordplade 220x50x(2-4) cm behandlet massivt egetræ lysebrun

Original price was: 1.666 kr..Current price is: 1.098 kr..

Oplev vores stilfulde bordplade i massivt egetræ, perfekt til dit hjem. Holdbar, elegant og let at vedligeholde – bring naturens skønhed ind i din indretning.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800859023054 Kategorier: ,

Giv dit hjem et friskt pust med denne fantastiske bordplade i behandlet massivt egetræ, der måler 220x50x(2-4) cm. Denne bordplade er ikke kun en praktisk løsning til at forny dit eksisterende bord, men også en stilfuld tilføjelse, der vil bringe varme og karakter til ethvert rum. Egetræ er kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket gør denne bordplade til en investering, der vil holde i mange år fremover.

Den lysebrune overflade tilfører et tidløst og naturligt udseende, der passer perfekt ind i både moderne og klassiske indretninger. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i din stue, et funktionelt arbejdsområde i dit hjemmekontor, eller en indbydende spiseplads i dit køkken, vil denne bordplade være det ideelle valg. Træets naturlige årer og struktur gør hver bordplade unik, hvilket sætter et personligt præg på din indretning.

Malingen og behandlingen af bordpladen er ikke kun designet til at forbedre det visuelle udtryk, men også til at beskytte træet mod dagligdags slid og skader. Den glatte overflade er let at rengøre, hvilket gør den praktisk til både hverdag og festlige lejligheder. Tænk på de mange hyggelige middage, hvor venner og familie samles omkring bordet, og de uforglemmelige øjeblikke, der skabes over en god middag.

Installation af bordpladen er simpel, uanset om du vil kombinere den med et eksisterende bordelement eller bygge dit eget. De let tilgængelige mål gør det nemt at finde den rette base, så du kan skræddersy dit bord, så det passer præcist til dit behov. Bordpladens højde kan justeres fra 2 til 4 cm, så du kan få den perfekte pasform, der sikrer komfort og stabilitet.

Denne bordplade er ikke kun designet til private hjem, men også til kommercielle miljøer som caféer, restauranter eller kontorer, hvor design, funktionalitet og holdbarhed går hånd i hånd. Uanset hvor du placerer den, vil bordpladen fungere som et centralt element, der tiltrækker opmærksomhed og skaber en indbydende atmosfære.

Ved at vælge denne bordplade i massivt egetræ investerer du i kvalitet og håndværk. Hvert stykke træ fortæller sin egen historie og tilfører sjæl til dit hjem. Gør dit bord til et samlingspunkt for kærlige øjeblikke og inspirerende samtaler med denne smukke og praktiske bordplade, der med garanti vil bringe glæde og stil ind i dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordplade 220x50x(2-4) cm behandlet massivt egetræ lysebrun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.