Massiv egetræsbordplade, tobacco bejdset firkantet – 115x70cm

3.084 kr.

Oplev tidløs elegance med vores firkantede egetræsbordplade. Tobacco bejdset, holdbar og unik – perfekt til at skabe varme og stil i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 11478200202388593 Kategori:

Oplev skønheden og charmen ved et tidløst design med vores massive egetræsbordplade, der er elegant bejdset i en dyb tobacco-farve. Denne bordplade måler 115×70 cm og er perfekt til både mindre spiseområder samt som en funktionel arbejdsstation i hjemmet eller på kontoret. Egetræ er kendt for sin imponerende holdbarhed og styrke, hvilket gør denne plade til et endnu mere værdifuldt valg, idet den kan holde til hverdagens slide og anlægge karakter i årene fremover.

Det unikke ved denne bordplade er ikke kun dens kvalitet, men også de naturlige, levende detaljer i træet. Hver plade er omhyggeligt fremstillet af FSC-certificeret egetræ, hvilket sikrer, at det er hentet fra bæredygtige skove. De indviklede årer og mønstre giver en unik visuel appel og gør hver plade til et kunstværk i sig selv. Den tobacco bejdset finish fremhæver disse naturlige detaljer, skaber en varm og indbydende atmosfære, samtidig med at det beskytter træet og fremhæver dets smukke nuancer.

Bordpladen er ikke kun for øjet, men også for sjælen. Forestil dig at samle venner og familie omkring dette imponerende bord, hvor latter og samtaler flyder frit. Det bliver hjertet i dit hjem, hvor minder skabes og deles. Uanset om det er til festlige anledninger, hverdagsmiddage eller kreative stunder med familien, tilbyder dette bord et perfekt fundament for samvær og hygge.

Installation er en leg – bunden kan tilpasses efter smag og stil, så du kan skabe et helt personligt udtryk. Kombiner den med moderne bistrostole for et stilrent look, eller vælg klassiske træstole for en mere traditionel følelse. Mulighederne er uendelige, og med dette bord bliver det let at tilpasse dit hjem til dine ønsker og behov.

Desuden er vedligeholdelse af bordpladen enkel. En skånsom klud og lidt universalsæbe er alt, hvad der skal til for at holde bordet smukt og renligt. Den naturlige finish beskytter mod pletter og skader, så du kan nyde dit bord i mange år fremover.

Invester i kvalitet, holdbarhed og skønhed med vores massive egetræsbordplade. Giv dit hjem et ægte skandinavisk præg, hvor tradition møder funktionalitet, og nyd de mange øjeblikke, der vil finde sted omkring dette fantastiske møbel. Lad dit hjem blomstre med stil og elegance, mens du nyder godt af den varme atmosfære, som kun ægte træ kan give. Vælg vores tobacco bejdset bordplade, og skab et hjem, hvor skønhed og funktion går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Massiv egetræsbordplade, tobacco bejdset firkantet – 115x70cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.