Tilbud!
,

Massiv egetræsbordplade, tobacco bejdset rund – ø70

Original price was: 1.668 kr..Current price is: 834 kr..

Oplev den robuste charme ved vores rund egetræsbordplade i tobacco, der kombinerer tidløst design med holdbarhed for dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 11478200202388527 Kategorier: ,

Oplev skønheden ved enkelthed med vores massive egetræsbordplade, tobacco bejdset og rund med en diameter på 70 cm. Dette bord er ikke bare en funktionel genstand; det er et kunstværk, som bringer varme og karakter ind i dit hjem. Den dybe tobaccofarve, som stammer fra den omhyggelige bejdsningsproces, fremhæver træets naturlige åretegninger og skaber en dybde og rigdom, der vil tiltrække opmærksomhed fra alle.

Egetræ er kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket gør denne bordplade ideel til daglig brug som spisebord, arbejdsplads eller som et dekorativt element i stuen. Dens robuste konstruktion sikrer, at den kan modstå tidens tand, samtidig med at den tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Uanset om du skal afholde familiemiddag, arbejde hjemmefra eller nyde en stille kop kaffe, så vil dette bord være det perfekte omdrejningspunkt for din dagligdag.

Designet er både tidløst og moderne, hvilket gør det nemt at integrere i forskellige indretningsstile. Kombiner det med minimalistiske møbler for at skabe et friskt look, eller placer det blandt vintage-fund for at tilføje en nostalgisk charme. Den runde form muliggør en naturlig og inkluderende atmosfære, hvor gæster kan samles omkring og dele gode øjeblikke. Det er ikke blot et bord; det er det sted, hvor minder skabes, og historier deles.

Som en del af vores forpligtelse til bæredygtighed og miljøvenlig produktion er vores bordplader lavet af 100% massivt egetræ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Dette sikrer, at du kan føle dig godt tilpas med dit valg, velvidende at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Vedligeholdelsen af denne bordplade er enkel. En let aftørring med en fugtig klud og en mild sæbe er alt, hvad der kræves for at holde overfladen ren og smuk. For at bevare den dybe farve og glans anbefales det at anvende træplejeolie jævnligt, hvilket både fremhæver træets naturlige skønhed og forlænger levetiden.

Invester i et møbel, der vil blive en integreret del af dit hjem i mange år fremover. Med vores massive egetræsbordplade, tobacco bejdset og rund ø70 cm får du ikke blot et produkt – du får et statement, en historie og et hjerte i dit hjem. Skab et rum fyldt med liv, varme og skønhed, mens du nyder hver eneste stund omkring dit nye, imponerende bord. Giv dit hjem det touch, det fortjener, og lad dig inspirere af det tidløse design og den uovertrufne kvalitet, som denne bordplade tilbyder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Massiv egetræsbordplade, tobacco bejdset rund – ø70”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.