Massiv egetræsbordplade, tobacco bejdset rund – ø115

5.504 kr.

Oplev det unikke massivt egetræsbordplade i tobacco bejdset finish, der tilføjer elegance og varme til dit hjem med sit tidløse design og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11478200202388525 Kategori:

Forestil dig et centralt punkt i dit hjem, der ikke blot er et møbel, men en oplevelse – et majestætisk massiv egetræsbordplade, tobaksbejdset og rund med en diameter på 115 cm. Denne bordplade er skabt med en opmærksomhed på detaljerne, der er sjælden at finde, og den formår at tilføje både varme og karakter til ethvert rum, hvor den pryder.

Det solide egetræ afslører ikke blot sin styrke, men også sin tidløse skønhed, som kun bliver mere udtalt med årene. Den rige tobaksbejdsefarve fremhæver træets naturlige åretegninger og nuancer, hvilket giver bordpladen en dybde og elegance, der skaber en behagelig atmosfære i din stue eller dit spiseområde. Uanset om du vælger at bruge bordet til intime middage med familien, eller som et samlingspunkt for venner, vil det altid fremvise en indbydende aura.

Takket være den runde form og den rummelige størrelse er bordpladen ideel til social interaktion – ingen hjørner her, kun plads til at være tættere på dem, du holder af. Det er den perfekte ramme for livets store øjeblikke: fra fødselsdagsfester til hyggelige bruncher, vil dette bord være med til at skabe minder i hver eneste detalje.

Denne bordplade er ikke kun smuk, men også funktionel. Den massive konstruktion sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for hverdagens slid, og den kræver minimal vedligeholdelse for at bevare sin skønhed. En hurtig aftørring med en fugtig klud og en mild sæbe er alt, der kræves for at holde bordpladen i topform. Investeringen i et kvalitetsmøbel som dette er en investering i dit hjem og livsstil.

Med en diameter på 115 cm får du en perfekt balance mellem plads og intimitet. Bordpladen kan vakkert kombineres med forskellige stole, fra moderne design til klassiske, hvilket gør det muligt for dig at skabe din helt personlige stil. Tænk på, hvordan bordpladen kan blive et samlingspunkt for kunst, dekorationer, eller måske endda planter, der tilføjer liv og farve til rummet.

Massiv egetræsbordpladen med tobaksbejdset finish er mere end blot et objekt – det er et statement, der taler til din personlige smag og din forståelse for håndværk og æstetik. Giv dit hjem den varme og karakter, det fortjener, og lad dette smukke bord blive et centrum for oplevelser, gode samtaler og uforglemmelige stunder. Med denne bordplade investerer du ikke kun i et møbel, men i en del af din livshistorie, der vil følge dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Massiv egetræsbordplade, tobacco bejdset rund – ø115”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.